Empar Moliner afirma que «Terrassa és sexi»

L'escriptora parla en un dels seus articles sobre el rànquing de les paraules més buscades a internet per lligar, on surt la nostra ciutat en la posició número cinc

La Torre
07 de desembre del 2014
Actualitzat el 15 de desembre a les 8:39h
En l'article d'aquest dissabte a la contraportada del diari Ara, anomenat "Terrassa és sexi", Empar Moliner fa la seva valoració de la notícia en què es detallen les paraules més buscades per homes i dones per lligar a internet. En el rànquing masculí, hi surt en la posició número cinc "Terrassa".

L'escriptora a més de desgranar quines són les altres paraules fa especial esment a l'aparició de la nostra ciutat en aquest llistat de mots. I es pregunta: "Per què Terrassa? Els homes que busquen sexe per internet s'exciten amb les terrassenques? Hi ha alguna habilitat que les terrassenques tinguin que les altres catalanes desconeixem? Potser a Terrassa hi ha una noia que té moltes cites i que és famosa al portal?".

Moliner acaba rematant l'article dient que potser "els homes que busquen sexe per internet proven de trobar la famosa senyora de Terrassa d'en Pere Navarro, perquè volen que els clavi una crispada però excitant bufetada com la que li va clavar a ell".