Sarai Gascón, premi a la millor esportista

L'egarenca ha estat reconeguda per la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física

La Torre
05 de desembre del 2014
Actualitzat a les 15:29h

Gascón, amb el guardó Foto: CNT

La nedadora del Club Natació Terrassa Sarai Gascón va rebre ahir el premi a la millor esportista femenina del període 2009-2014 en el marc de la gala del 45è Aniversari de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF), que va celebrar-se a la sala d’actes de l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya de Barcelona.

L’esdeveniment va comptar amb la presència del Secretari General de l’Esport, Ivan Tibau, així com esportistes, clubs, tècnics, àrbitres i jutges del món de l’esport adaptat català. Al marge d’aquest guardó, Gascón va rebre també una placa en reconeixement a la seva participació en els Jocs Paralímpics de Londres 2012. Durant l’acte, també es va homenatjar l’expresident de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), David Moner, i als diferents expresidents de la FCEDF.

Així mateix, la gala va concedir el premi al millor esportista masculí del període 2009-2014 al nedador Miguel Luque, Jaume Marcé va rebre el guardó com a millor tècnic, Araceli Mullet va ser designada millor àrbitre – jutge i el Club San Rafael va ser reconegut com a millor club. Angela Escudero va rebre el premi especial per la seva trajectòria esportiva.