​Un altre triomf de Margarit a la Trail Rosa del Nord

El matadeperenc es va imposar amb el seu company Xavier Jove a la marxa nocturna

05 de desembre del 2014
Actualitzat a les 10:19h
El jove corredor matadeperenc Jan Margarit va guanyar aquest passat dissabte 29 de novembre la Trail Rosa del Nord, una cursa nocturna de 22 quilòmetres que es disputa a Andorra i que aquest any es va desenvolupar amb pluja.

La prova era amb parelles i Margarit va aconseguir ser el primer amb la seva parella Xavier Jove, al fer el recorregut en 2 hores, 34 minuts i 48 segons.

Rosa del Nord és una marxa nocturna, hivernal i sense avituallaments, que té dues modalitats: la cursa pròpiament dita i la caminada popular nocturna. Els 22 quilòmetres de recorregut tenen un desnivell positiu de 1.600 metres, la cota màxima és de 1.570 metres i la mínima de 780.