Formació a empreses per millorar la recerca de clients i de finançament

CaixaBank, Cesce i el Club Financer i Fiscal de la Cecot han organitzat una sessió informativa orientada a pimes del Vallès

La Torre
05 de desembre del 2014
CaixaBank, a través de CaixaEmpresa, la seva xarxa de servei especialitzat per a empreses, Cesce i el Club Financer i Fiscal de la Cecot ha celebrat a Terrassa una sessió de treball dirigida a empreses i pimes interessades en millorar en la recerca de nous clients solvents per al mercat nacional i internacional així com del seu finançament. A aquesta jornada hi han assistit empreses i pimes terrassenques interessades en conèixer les avantatges i modalitats del finançament sense recurs com a palanca de creixement empresarial.

CaixaBank vol crear un espai de comunicació per a dur a terme una posada encomú i un intercanvi d’informació sobre el mercat financer actual vers el finançament aportant una àmplia gamma de solucions disponibles per a les empreses i pimes vallesanes. A vegades les empreses posen molts esforços i recursos en la cerca de nous clients i es deixa en un segon terme un factor fonamental com la solvència dels mateixos. La consecució de la venda és molt important al igual que ho és també el seu cobrament per a l’empresa.

L'obertura de la jornada ha anat a càrrec de Ramon Talamàs, president del Club Financer i Fiscal de la Cecot, seguit de Joaquim Montsant (Director Territorial Est) que ha destacat la necessitat de guanyar eficiència en l’activitat comercial de les empreses, incorporant solucions avançades de recerca de clients solvents al mercat nacional i també internacional. Joaquim Montsant ha presentat un cas pràctic en la recerca de clients al mercat nord-americà.

Actualització permanent

Durant el transcurs de la sessió, Eugeni Gómez, responsable de Comerç Exterior i Finançament Especialitzat a CaixaBank ha explicat les avantatges i modalitats del finançament sense recurs com a palanca de creixement empresarial. A continuació, Francisco Alba de Caixabank i Susana Pastor de Cesce, han realitzat la cloenda de la sessió mostrant, mitjançant un cas pràctic, solucions de finançament de Caixabank amb TÍTOLS DE LIQUIDESA de CESCE.

CaixaBank i CESCE col·laboren amb la patronal Cecot per tal d’assegurar l’actualització permanent de coneixements en matèries clau per al funcionament de les empreses, com ara el finançament a llarg termini, els crèdits documentaris, el finançament de les exportacions o els processos d’internacionalització, entre d’altres. Aquestes col·laboracions es realitzen mitjançant accions formatives complementàries com ara tallers, jornades tècniques, sessions de treball, taules rodones i seminaris, amb l’objectiu de promoure la internacionalització de les empreses i pimes catalanes així com d’impulsar la formació en matèria de finançament entre les empreses adherides a la patronal.