El nou film de Woody Allen s'estrena a Terrassa en català

J.P.
04 de desembre del 2014
576_1417706072magic-moonlight
576_1417706072magic-moonlight


Aquest divendres, 5 de desembre, arriba doblada en català la pel·lícula "Màgia a la llum de la lluna", una comèdia romàntica escrita i dirigida per Woody Allen, i interpretada per Emma Stone i Colin Firth. El doblatge de la pel·lícula té el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
 
Emma Stone i Colin Firth protagonitzen aquesta història situada a la França dels anys 20, durant l’època daurada del jazz. Un mag anglès està decidit a desemmascarar una falsa mèdium. El que segueix són una sèrie d’esdeveniments màgics que sacsegen la vida dels protagonistes.
 
El film s’estrenarà doblat a les següents sales:  Yelmo Cines Baricentro (Barberà del Vallès); Cinesa Diagonal Mar (Barcelona); Palau Balaña Multicines (Barcelona); Multicines Figueres (Figueres); Cinemes Albèniz Centre (Girona); Ocine Girona (Girona); Multicines Bages (Manresa); Cines Olot (Olot); Cinemes Roses (Roses); Cines Imperial (Sabadell); Cinesa Parc Vallès (Terrassa); Vigatà Cinema (Vic); i Ocine Vila-seca – Port Halley (Vila-seca).