El PP de Terrassa perd un regidor per la fugida de Pereira

El Partit Popular es queda amb tres regidors després de la marxa d'Antonio Enrique Pereira, el qual el més probable és que passi a ser regidor no adscrit

Joan Manel Oller
03 de desembre del 2014
Actualitzat el 12 de febrer del 2015 a les 15:23h
Antonio Enrique Pereira, en una intervenció en un ple municipal de Terrassa
Antonio Enrique Pereira, en una intervenció en un ple municipal de Terrassa | Foto: Pau Moya

Antonio Enrique Pereira, en una intervenció en un ple municipal de Terrassa Foto: Pau Moya


El Partit Popular de Terrassa perd un regidor i es queda amb tres, Gabriel Turmo, Àngeles Peinado i Alejandro Rodríguez. Antonio Enrique Pereira ha abandonat el grup popular. Ara el PP es queda sense el regidor ideològicament més conservador. Tot apunta a què continuarà com a no adscrit fins a les eleccions de maig de 2015 i en terra de ningú. Gabriel Turmo apunta que li va demanar l'acta i que es va negar. "És deshonest, absolutament, atès que es va presentar en la candidatura del PP de 2011".

Per Pereira era la seva primera legislatura i formava part del projecte de renovació del partit. La seva renúncia sembla tenir a veure amb desavinences amb el projecte polític del PP nacional, i amb el local pel sistema de treball. Tanmateix, no hauria tornat a anar a les llistes del PP si depenia de Gabriel Turmo. 

Antonio Enrique Pereira Rebollar (Vigo, 1970) és diplomat en Gestió i Administració Pública i Titulat en Gestió i Dret de la Seguretat PPC. 

Fins ara era vocal del PPC a la comissió informativa de Planificació Urbanística i Territori, membre del Consell d'administració d'ECO-EQUIP SAM, vocal titular del PPC a la Junta General reduïda d'ECO-EQUIP SAM, i membre del Consell d'administració d'Egarvia S.A. Inicialment, no hi renunciarà i els populars es quedaran sense presència en aquests espais. Al PP portava les àrees de mobilitat, medi ambient i seguretat.