La venda de banderes de Terrassa dóna 3.363 euros al Rebost Solidari

per La Torre, 2 de desembre de 2014 a les 15:05 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de desembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El director general de Diari de Terrassa, Raul Sanz, el president de l’assemblea local de Creu Roja, Marià Gàllego, i el regidor Foto: Foto: A.T.


El regidor de Presidència, Juan Antonio Gallardo, en representació de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, va assistir aquest dilluns a l’acte de lliurament dels diners recaptats en la campanya “Col·labora amb El Rebost fent ciutat!”, una iniciativa de l’Ajuntament de Terrassa, Creu Roja i el Diari de Terrassa, que van col·laborar per posar en marxa la iniciativa “A la teva Festa, la teva bandera”, perquè es pengessin als balcons de la ciutat banderes de Terrassa durant la Festa Major.


Les banderes, confeccionades per Fupar i venudes al preu d’un euro, es podien adquirir als quioscos i llibreries de la ciutat i a la Casa Soler i Palet. L’acte de lliurament dels diners recaptats, 3.363 €, ha tingut lloc al Centre de Distribució Social d’Aliments de Terrassa El Rebost. 

 

Participació