L'exposició de pessebres a la catedral de Terrassa, en imatges

J.M.O.
21 de desembre del 2014
Actualitzat a les 11:22h
Detall d'un dels diorames
Detall d'un dels diorames | Eliana Magalhaes

Detall d'un dels diorames Foto: Eliana Magalhaes


Enguany, l'exposició de pessebres de la catedral del Sant Esperit de Terrassa està formada per 15 diorames tancats, un d'obert i una mostra de diferents peces realitzades en els cursets infantils. També hi ha una mostra de les figures elaborades en les classes per a adults, i per primera vegada un diorama dels grans es vestirà amb les figures fetes per un alumne. 

El 24 de juny del 1943, sota la presidència del regent del Sant Esperit i Consiliari Ramon Sanahuja, i amb l’assistència de disset pessebristes, es va fer la reunió constituent de l’Agrupació de Pessebristes de Terrassa. Modest Simó va presidir-ne la primera junta. Aquell Nadal, es va fer el primer pessebre de l’entitat en un local cedit per Miquel Ros al carrer Major. En van ser els autors Modest Simó, Francesc Simó i Jaume Colom, que van comptar amb la col.laboració de Jordi Pi i Josep Colom-Noguera.

Dates: del 30 de novembre a l'11 de generHoraris: dies feiners de 18 a 20.45 h i dissabtes, diumenges i festius de 11.30 a 13.30 h i de 17.30 a 20.45 h.