Els balcons ben guarnits per Nadal tindran premi

Orbital 40 anima als egarencs a participar en un concurs d'instagram en què es busca no només el balcó engalanat amb més esperit nadalenc sinó també una imatge que capturi un moment màgic

Lluïsa Tarrida
02 de desembre del 2014
Actualitzat el 10 de desembre a les 17:17h
El Parc Científic i Tecnològic de Terrassa, Orbital 40, també vol sumar-se a les iniciatives que han dut a terme entitats i associacions veïnals i de comerciants de la nostra ciutat amb motiu de l'inici de la campanya de Nadal. Així, la proposta guanyadora del projecte "Provoquem la innovació" realitzada per l'IES Torre del Palau ha estat l'escollida per complementar tradició i tecnologia. L'objectiu és que Terrassa s'ompli de color i de vida i per fer-ho conviden als egarencs a guarnir els seus balcons i façanes amb esperit nadalenc.

Perquè tot plegat tingui més gràcia, Orbital 40 ha creat un concurs, el Nadalgram. Es tracta que a través de la xarxa social instagram els terrassencs hi participin. Hi haurà dues categories: la fotografia del millor balcó, premiat amb 800 euros, i la millor foto de Nadal, premiada amb 600 euros. El jurat serà la mateixa ciutadania que a través dels "likes" d'instagram decidirà quines dues imatges són les mereixedores del premi.

Per participar s'ha de seguir el compte d'instagram de la campanya (@nadalgram), després guarnir el teu balcó d'esperit nadalenc i finalment publicar la fotografia amb l'etiqueta #nadalgrambalco. Si es vol participar en la categoria de la millor foto, s'ha de seguir també el compte oficial, capturar aquell moment únic i especial amb la càmara del telèfon mòbil i publicar-la amb l'etiqueta #nadalgramfoto.

Trobareu més informació clicant aquí.