Berenar musical a Terrassa amb Mariona Roca i Joan Calsina

La Torre
29 de novembre del 2014
El duet tocarà aquest diumenge a la tarda
El duet tocarà aquest diumenge a la tarda | Pere Roca

El duet tocarà aquest diumenge a la tarda Foto: Pere Roca


Aquest diumenge, dia 30, a dos quarts de set de la tarda, El Vapor acollirà una nova sessió dels Berenars Musicals. Anirà a càrrec del duet format per Mariona Roca i Joan Calsina, que oferiran música d'autor. L'entrada és de 2 euros i inclou berenar.

Mariona Roca i Joan Calsina van començar a tocar junts atrets per una mateixa manera d’entendre i viure la música. Les seves influències responen a un ventall d’interessos molt ampli: des de la música d’autor i el flamenc, passant per la bossa nova, la World Music o la Nova Cançó, entre molts altres estils. Alguns dels noms que més els han marcat són Toti Soler, Georges Moustaki, Leonard Cohen, Sílvia Pérez Cruz, Toquinho, Ovidi Montllor, Paco Ibáñez o Georges Brassens.

En les seves composicions busquen sempre la sensibilitat, l’emoció i, de forma especial, l’equilibri entre la senzillesa i l’elaboració. També atorguen una especial importància a les lletres, sempre cuidades: han musicat poemes de Salvador Espriu o Josep Carner, a més d’escriure les seves pròpies cançons.