Cau el sostre d'un pis del carrer del Consell de Cent de Terrassa

L'incident va obligar a desallotjar els veïns de l'edifici per perill d'enderrocament després que es desprengués una part d'un l'immoble del segon pis

La Torre
26 de novembre del 2014
Actualitzat el 27 de novembre a les 7:43h
Els Bombers van estar durant hores inspeccionant l'edifici
Els Bombers van estar durant hores inspeccionant l'edifici | Foto: @bjom30

Ensurt al carrer del Consell de Cent el vespre d'aquest dimarts quan el sostre d'un segon pis es va esfondrar parcialment. El veí del primer pis va veure com l'enderroc li destrossava una part del seu lavabo a més de provocar una fuita d'aigua afectant la veïna dels baixos. 

Bombers i Policia Municipal van desplaçar-se fins a l'edifici per tal d'accedir al segon pis, origen de l'incident. També hi va anar un tècnic municipal per tal d'avaluar la segona planta ja que els agents van considerar que es trobava en molt mal estat després de veure esquerdes a les bigues. Sembla ser que les humitats produïdes a causa d'una possible inundació en el segon pis, el qual es trobava abandonat des de feia temps segons els mateixos veïns, van ser l'origen del posterior esfondrament.

Els Bombers van procedir a desallotjar els veïns de la primera planta i dels baixos per precaució. I se'ls va informar que havien de passar la nit a fora a l'espera que aquest dimecres, un altre tècnic valorés l'estat de l'immoble. Els agents van informar a les famílies afectades que si la seva assegurança no es feia càrrec de les despeses d'aquella nit fora de casa o no tenien cap familiar que els acollís temporalment podien anar a Prefectura per tal de gestionar el seu allotjament. Tot i que la majoria van reubicar-se en llocs de familiars, sí que la policia va haver de fer gestions per aconseguir dues habitacions triples per a persones que havien quedat desemparades. La Policia Municipal va precintar l'edifici i es va informar la prohibició de tornar-hi entrar fins a noves ordres.