Dani Zarzuelo crea el còmic «Águila Coja»

El dibuixant de Viladecavalls és un dels responsables de l'obra publicada on-line "Águila Coja" que recentment ha estat nominada als "Premios del Cómic Aragonés"

La Torre
08 de desembre del 2014
Actualitzat a les 17:41h
Un tros de la portada del còmic publicat on-line
Un tros de la portada del còmic publicat on-line

Un tros de la portada del còmic publicat on-line


El blog Viñetario i l'organització del Saló del Cómic de Saragossa han anunciat els nominats als "Premios del Cómic Aragonés". Entre els finalistes hi ha el dibuixant de còmics de Viladecavalls Dani Zarzuelo gràcies a la seva participació amb el web còmic "Águila Coja". El lliurament de premis es farà el proper 11 de desembre a Saragossa.

"Águila Coja" és una paròdia de la coneguda sèrie de RTVE "Águila Roja". El webcòmic va començar a publicar-se on-line el passat setembre amb un primer número gratuït. El còmic és obra de César Herce - guió (Arnedo, La Rioja), Dani Zarzuelo - dibuix (Viladecavalls, Barcelona) i Ester Salguero - color (Dos Hermanas, Sevilla). Està previst que el segon número del webcòmic es publiqui a finals de 2014.

El proper dia 2 de desembre es presentarà a la Biblioteca del Districte 4 de Terrassa dins del Club de Lectura de Cómic que es desenvolupa el primer dimarts del mes. Els autors també estaran presents al Saló del Còmic de Saragossa els dies 12 i 13 de desembre.

Dani Zarzuelo nascut a Terrassa, i que actualment resideix a Viladecavalls, és dissenyador i il·lustradors freelance. Ha publicat diversos còmics entre els quals es troben: "Little Renna y la fuente màgica (Obano Ediciones)", "Little Renna y el desafío de la Gorgona (Aftercomic)" o "Catalan Networks (webcòmic)".