Cap de setmana a Port del Comte dels ciclistes del CC Ca n'Anglada

La Torre
26 de novembre del 2014
Foto de família de l'entitat egarenca
Foto de família de l'entitat egarenca | Foto: CC Ca n'Anglada

Els components de l'entitat al Port del Comte Foto: CC Ca n'Anglada


Com ja és tradicional en finalitzar la temporada de competició i de cara a la preparació d’hivern, el CC Ca n'Anglada convoca els seus corredors cadets i alumnes de l'Escola a passar un cap de setmana fent diverses activitats amb esperit de diversió i entreteniment, sense que a la vegada es deixi de banda l’aspecte formatiu.

Enguany, el lloc escollit ha estat l’estació d’esquí del Port del Comte on una cinquantena de components de l'equip cadet Cicles Morenito i l'Escola de Ciclisme de l'equip egarenc han gaudit de l’esperit col·lectiu. 

La gran majoria d'integrants de l'equip cadet de la propera temporada 2015 no es van voler deixar passar la oportunitat de començar a "fer pinya" en un campus organitzat amb clara vocació de teràpia de grup. Diverses activitats lúdiques, didàctica amb vídeo-cinema, excursions amb un rerefons físic, entrevistes personalitzades i reunió col·lectiva donen el tret de sortida al nou equip de Cicles Morenito, amb la intenció de repetir la bona temporada passada on van acabar amb el triomf per equips a la Copa Catalana i el segon lloc de la general individual a cadets i diversos primers en la general de les categories infantils de la Copa Catalana.