El Primer Circuit de Golf Nacex 9 de 9 ja té guanyadors

La Torre
25 de novembre del 2014
Guanyadors del circuit de golf
Guanyadors del circuit de golf | Foto: A.M.

El Camp de Golf Municipal de Matadepera va acollir aquest cap de setmana la final del Primer Circuit de Golf Nacex 9 de 9, una iniciativa conjunta sorgida dels camps de golf de 9 forats de Caldes de Montbui, Moià, Castellterçol, Taradell, Camprodon, Vallès Golf de Terrassa, Can Cuyàs de Sant Feliu de Llobregat, Can Bosch de Sant Feliu de Codines i Matadepera, amb l’objectiu de promocionar els camps de golf per atraure nous segments de públic i generar les condicions per fidelitzar-lo.  

La darrera prova va estar guanyada per les parelles Lluis Rojas i Miquel Àngel Rodríguez (de Castellterçol), Josep Prats i Josep Oriol Gallart (de Matadepera) i Xavier Yagüe i Blanca Yagüe (també de Matadepera). 

En el conjunt del campionat han resultat guanyadores del circuit les parelles Andreu Tort i Ventura Ferrer (de Castellterçol), Josep Manel Puig i Javier Compte (també de Castellterçol), i Xavier Yagüe i Blanca Yagüe (de Matadepera). Pel que fa als millors equips de la competició, aquests han estat Castellterçol (amb 1112 punts), Matadepera (amb 1088) i Montbrú-Moià (amb 1051). 

L’acte del diumenge va comptar amb la presència de l’Alcadessa de Matadepera Mireia Solsona, el regidor d’Esports Quico Sala, el regidor d’Hisenda Carles Iribarren, el coordinador d’esports de la Diputació de Barcelona Daniel Laga, el membre de la Junta Directiva de la Federació Catalana de Golf Joaquim Arnaus, i el director general de la Federació Catalana de Golf Aadeo Ferrajoli. L’acte de cloenda va acabar amb un dinar que va tenir lloc al Restaurant Can Vinyers. 

El Circuit de Golf Nacex 9 de 9 ha estat la a primera acció conjunta sorgida d’aquest grup i el seu èxit, prop de 700 participants, (77 de mitjana per prova) ha fet que tingui assegurada la seva continuïtat de cara al 2015.

El Circuït de Golf Nacex 9 de 9, que té com a patrocinador general l’empresa Nacex, també ha tingut Madcroc i Vistaoptica. La final ha comptat amb la col·laboració del patrocinador local Cerveses La Mola. Altres patrocinadors locals han estat Vegetalia, Casa Amella, Grèvol – Hotel Camprodon i Bankinter. El torneig ha comptat també amb el suport de la Diputació de Barcelona.