Doble podi egarenc en la Copa Catalana de Curses per Muntanya

Les germanes Terns aconsegueixen el segon i tercer lloc de la categoria júnior mentre Jan Margarit queda segon en la Copa Catalunya i primer en les Curses Verticals

La Torre
25 de novembre del 2014
Actualitzat a les 10:30h
Les germanes Terns, en l'acte de lliurament dels premis
Les germanes Terns, en l'acte de lliurament dels premis | Foto: FEEC

Les germanes Terns, en l'acte de lliurament dels premis Foto: FEEC


La Sala Multicultural de l’Ajuntament de Canyelles, al Garraf, ha estat l’espai on aquest cap de setmana s’ha celebrat l’entrega de premis de la Copa Catalana de Curses per Muntanya, la Copa Catalana de Curses Verticals i el Circuit Català de Curses per Muntanya de la temporada 2014, totes competicions de la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC).

El dissabte, 22 de novembre, a les 10 hores del matí, es va celebrar una reunió amb els representants d’una vintena entitats de la FEEC per realitzar una valoració de la temporada 2014, que ha comptat amb un total de 18 proves, més de 10 noves homologacions i un total de 4.106 persones participants, de les quals un 86,1 % dels quals van ser homes, i un 13,9 %, dones. Els reunits també van comentar i discutir els aspectes de la nova temporada, que començarà a finals del mes de febrer de 2015.

A la tarda, l’entrega de premis va començar amb les paraules de benvinguda de l’alcaldessa de Canyelles, Roga Huguet, i del director tècnic de la FEEC, Marcial Alemán, i una participació de més de 100 persones. Després, el corredor del Tuga Outdoor Team, Pere Marsé, va oferir una conferència sobre el Repte 10/24, un repte que consistia en realitzar els 10 cims més emblemàtics de Catalunya de manera que la suma dels temps de pujar-los i baixar-los no superés les 24 hores. Finalment, i abans del lliurament dels trofeus, es va projectar un vídeo resum amb imatges de la temporada 2014.
 

Foto de família dels guanyadors del circuit Foto: FEEC


Les bessones terrassenques Anna i Gemma Terns Freixes (Sky Club Camprodon) han rebut aquest cap de setmana el segon i tercer premi respectivament de la XIII Copa Catalana de curses per muntanya categoria júnior. Les egarenques han finalitzat la competició amb 192 punts l'Anna i 163 punts, la Gemma. Ha completat el podi Maria Beringues, amb 329 punts.

Per la seva banda, Jan Margarit ha quedat segon del circuit de Copa Catalana júnior, amb 313 punts, només superat per Marc Traserra (315). A més, el matadeperenc, ha quedat primer de curses verticals també de la categoria júnior, amb 207 punts superant Ferran Robert (198) i Marc Traserra (197).