Gran recapte d'aliments al campus UPC de Terrassa

Els diversos punts de recollida estaran instal·lats fins al 12 de desembre

La Torre
25 de novembre del 2014
Des de dilluns, 24 de novembre, i fins al 12 de desembre, la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) habilitarà diferents punts de recollida d’aliments per participar en la campanya del Gran Recapte d’Aliments, impulsada conjuntament els quatre Bancs d’Aliments de Catalunya i que a la UPC s’organitza a través del Centre de Cooperació per al Desenvolupament (CCD).

A Terrassa, els punts de recollida són: a l’Escola Tècnica Superior d'Enginyeries Industrial i Aeronàutica de Terrassa, l’Escola d'Enginyeria de Terrassa, la Facultat d'Òptica i Optometria de Terrassa, la Biblioteca, l’edifici TR11-Centre de Desenvolupament de Sensors, Instrumentació i Sistemes, el Vapor Sala, l’edifici Gaia i l’edifici Campus.
                       
Els aliments que es recomana portar són arròs, pasta, llegums secs, oli, conserves de peix i carn, llet i aliments infantils, ja que són aliments que tenen un alt valor nutritiu, i, per tant, són bàsics en l’alimentació. També es poden portar altres tipus de menjar, com galetes i tomàquet en conserva, sempre i quan siguin productes de llarga durada.