Jordi Roset s'autoinculpa com a «coinstigador» del 9-N

L'egarenc, juntament amb Joan Canadell, ambdós propietaris de Petrolis Independents, han presentat la seva autodenúncia al jutjat de guàrdia de Granollers

per La Torre , 23 de novembre de 2014 a les 18:03 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de novembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Roset i Canadell, de Petrolis Independents, moments abans d'interposar l'audodenúncia Foto: Jordi Roset


Els propietaris de Petrolis Independents, la primera benzinera de baix cost amb "consciència social catalana", s'han autoinculpat com a "coinstigadors" del 9-N aquest divendres al jutjat de guàrdia de Granollers. 


Joan Canadell i l'egarenc Jordi Roset s'han "autodenunciat" en tant que administradors de l'empresa de carburants, que opera a l'Ametlla del Vallès i Vic com a Petrolis Independents i a Montblanc i Terrassa com a Petro7. 

Els dos empresaris han explicat a les xarxes socials que s'han autoinculpat com a "copartíceps del 9-N" perquè "no podem estar quiets mentre l'Estat fa servir la Fiscalia per agredir els representants del nostre país". Així mateix, Roset ha afirmat que "si porten al jutjat els nostres governants han de saber que hauran de portar-hi al darrera el poble de Catalunya".

 

Denúncia presentada per Jordi Roset

 

Participació