​Setmana contra la violència masclista a Vacarisses

Missatges en un llaç gegant, lectura del manifest, tallers educatius o caminada popular, entre els actes programats

La Torre
23 de novembre del 2014
Actualitzat a les 10:31h
Des del passat divendres i fins dissabte vinent, Vacarisses organitza diverses activitats amb motiu del Dia Internacional contra la violència de gènere.

Divendres, es va fer una penjada de missatges a un gran llaç al Punt de Vol que aquest dissabte es va penjar a la Torrota gràcies a Eskalavaca. Aquest dilluns, a les escoles Pau Casals i Font de l'Orpina hi haurà tallers d'educació no sexista per als alumnes.

Dimarts, dia 25, a partir de les quatre de la tarda, es tornarà a poder escriure en el llaç els missatges a la plaça les Moreres. Una hora més tard, al Casal de la Gent Gran es farà l'enlairada de globus en homenatge a les víctimes de la violència de gènere.

A les set de la tarda, la plaça de les Moreres acollirà una encesa d'espelmes i la lectura del manifest. A més, del minut de silenci en homenatge a les víctimes de violència, amb l'acompanyament dels alumnes de la coral d’Ini 2, que cantaran “Obre els ulls”.

Divendres, dia 28, serà el torn del cinema temàtic al Punt de Vol mentre que diumenge dia 30, a dos quarts de deu del matí, la plaça de Joan Bayà serà el punt de sortida de la caminada a la Torrota.