Tastos temàtics al Parc Vallès de Terrassa

El sommelier Rafa Blanco dirigirà les sessions de cada diumenge fins al 21 de desembre

VADEVI.cat
22 de novembre del 2014
Actualitzat a les 12:22h
Rafa Blanco, sommelier
Rafa Blanco, sommelier

Rafa Blanco, sommelier que dirigirà els tastos del Parc Vallès

L’empresa egarenca De Bodegas, portal online especialitzat en la venda i novetats del món del vi, organitza fins a finals d’any una sèrie de tastos temàtics dirigits pe Rafa Blanco, sommelier i propietari del restaurant ‘La Terrassa del Museu'.

Les sessions es duran a terme tots els diumenges a partir del 23 de novembre al centre d’oci Parc Vallès de Terrassa, de 12 a 13h. L’entrada té un cost de 5 euros i amb ella s’obsequiarà d'una ampolla de vi.

Els tastos temàtics seran de:

1r Tast - Vins del Priorat, 23 de novembre. Amb la degustació de vins: Mas d’En Just negre, Mas d’En Just viognier, Pasanau Ceps Nous i Pasanau La Morera de Montsant.

2n Tast - Especial Cuscó Berga, DO Penedès i DO Cava, 30 de novembre. Es degustaran els vins Cuscó Berga Merlot Rosat, Cuscó Berga Cabernet Sauvignon Merlot, Cuscó Berga Xarel·lo i el seu cava Brut Nature Reserva.

3r Tast - Vins de la Terra Alta, 7 de desembre. Es tastaran els vins Herms Blanc, Herms Premium i Herms Premium Criança.

4r Tast - Vins de proximitat, 14 de desembre. Els vins més propers a Terrassa seran els protagonistes d’aquest tast amb les referències Costes d’Ullastrell, la Vinya de la Quica, el Morral i el Martialis, projecte del sommelier Rafa Blanco i el xef Artur Martínez amb el Celler Can Morral del Molí d’Ullastrell.

5è Tast - Especial Torreblanca, DO Penedès i DO Cava, 21 de desembre. La darrera degustació serà amb els vins Torreblanca Les Atzavares, Torreblanca Cosecha i els caves Torreblanca Brut Nature i el Rosat Brut.