Noel Duque, premiat a La Nit de l'Emprenedor Català

La Torre
21 de novembre del 2014
Duque recollint el guardó de la Jove Cambra
Duque recollint el guardó de la Jove Cambra | JCI

Duque recollint el guardó de la Jove Cambra Foto: JCI


La Jove Cambra Internacional va celebrar recentment La Nit de l’Emprenedor Català, on es van entregar els Premis Ten Outstanding Young Persons of the World – TOYPs. 

Noel Duque, director de l'Esplai La Fàbrica de Terrassa va ser premiat amb el TOYP al “Lideratge Humanitari i Voluntari”. Aquests premis pretenen reconèixer als joves excel·lents en diferents camps. El fet de guanyar a nivell de Catalunya, tindrà l’oportunitat d’optar al TOYP 2015 a nivell Internacional que s’entregarà al Congrés Mundial de JCI a Japó.

També es va reconèixer l’empresa tarragonina Green Smart Net, que ha desenvolupat un aplicació mòbil amb un servei automatitzat d’avisos de plagues, amb el Best Bussines Plan, i a Joaquim Elcacho, Carlos Malvesí i Marina Aylagas, Toni Villazan, Adrián Garces, Xavier Bofill i Esther Sabaté, respectivament amb un TOYP. 

L’acte va comptar amb les intervencions de la Presidenta de JCI Lleida Rosa Maria Fondevila, el President de Jove Cambra Catalunya, Carles Lombarte i del Sr. Xavier Gibert, Secretari General d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, entre altres autoritats i persones destacades del món de l’emprenedoria catalana.