L'exposició 'Escoles d'altres mons' de Kim Manresa, a Rellinars

La Torre
23 de novembre del 2014
Actualitzat a les 10:08h
Carlos Ernesto Garcia amb alumnes de l'escola
Carlos Ernesto Garcia amb alumnes de l'escola | Foto: A.R.

L'escola de Rellinars acull fins al dia 2 de desembre l'exposició "Escoles d'altres móns", del fotògraf Kim Manresa i del comissari Carlos Ernesto García, que va oferir una visita guiada als alumnes del centre escolar, així com a membres del Consell Escolar, AMPA i representants del Consistori rellinassenc.

Aquesta exposició al centre educatiu neix del projecte inicat el curs passat per una de les classes respecte els drets dels infants. Un dels drets principals que es va treballar en aquell moment, va ser el de l'educació. Aquest projecte ha traspassat la "frontera" de l'estiu i ara com a conclusió, volen compartir aquesta mostra amb tot el poble i la resta de la comarca.

Aquest any, sabent que hi hauria l'exposició de Kim Manresa, cada un dels alumnes és i ha estat protagonista d'aquest projecte i part important de la mostra. Per altra banda, les mares i pares s'han convertit per uns dies en comisaris i encarregats d'obrir-la al públic.

L'exposició es podrà veure de dilluns a divendres de les nou del matí a dos quarts de cinc de la tarda; dissabtes de cinc de la tarda a set del vespre i diumenges d'onze del matí a dos quarts de dues del migdia.