Terrassa commemora els 23 anys de la mort de Freddie Mercury

Cinesa Parc Vallès projectarà el concert 'Queen Rock Mont-real', en record del cantant britànic

E.P.
19 de novembre del 2014
Actualitzat a les 8:20h
Cinesa Parc Vallès projectarà el concert 'Queen Rock Mont-real' dilluns vinent, 24 de novembre, dia en què es compleixen 23 anys de la mort de Freddie Mercury, un dels màxims exponents del rock de tots els temps.

El concert està considerat com una de les millors actuacions de la banda liderada per Mercury durant 20 anys. Els dos passis de la projecció, programats a les vuit i a les deu de la nit, constitueixen la primera oportunitat de reviure en pantalla gran aquest esdeveniment. Celebrat en el Forum de Mont-real en 1981, just deu anys abans de la mort de Freddie Mercury, el concert 'Queen Rock Mont-real' va tenir lloc al final d'un any extraordinari per a la banda, en el qual el grup havia aconseguit estar en el lloc més alt de les llistes d'èxits de l'època.

La ja mítica actuació va catapultar a la fama definitivament a Mercury, Brian May, Roger Taylor i John Deacon, els quatre membres de Queen. El concert de Mont-real va ser el primer de la banda que es va gravar íntegrament per a cinema. L'àlbum es va publicar a l'octubre de 2007 però no ha estat fins ara que s'ha remasterizat en format 4k Ultra High Definition, per poder ser vist en pantalla gran. La cinta inclou grans èxits de Queen, entre els quals es troben 'We will rock you', 'Somebody to love', 'Under pressure', 'Bohemian Rhapsody' i 'We are the champions'.

Durant els seus 20 anys de trajectòria, Queen va publicar 15 àlbums d'estudi i cinc àlbums en viu. Amb més de 300 milions de discos venuts, la banda està considerada com un dels conjunts de més èxit a nivell mundial. El concert es podrà veure el mateix dia, també amb a les 20h i a les 22h, a les sales de Cinesa de Barcelona (Diagonal, Diagonal Mar).