Galán i Ballesteros guanyen la Pujada a Montserrat

La Torre
18 de novembre del 2014
Actualitzat a les 9:46h
Els participants de la pujada a Montserrat
Els participants de la pujada a Montserrat | Foto: CNT

Els participants de la pujada a Montserrat Foto: CNT


Manuel Galán i Carme Ballesteros van vèncer la tradicional Pujada a Montserrat- Memorial Ramon Bonet, una cursa que organitza anualment la secció d’atletisme del Club Natació Terrassa FCV i que diumenge va arribar a la 27a edició.

La prova, de 30 quilòmetres de recorregut i d’una duresa considerable, va aplegar una setantena de participants. Com és habitual, la cursa va arrencar de les instal·lacions del club i va acabar a la plaça de la Creu del Monestir de Montserrat.

En categoria masculina, Galán va aturar el crono en 2h12’40”, avantatjant per més de sis minuts Juan Manuel Vico, segon amb 2h19’00”, i Francisco Cámara, tercer amb el mateix registre. Igualment, en l’apartat femení, Carme Ballesteros va adjudicar-se la victòria amb una marca de 2h52’30”, per davant de María José Delgado, segona amb 3h14’50”, i de Montserrat Casals, tercera amb 3h16’00”. Cal esmentar que un grup de participants va completar la cursa per un recorregut de muntanya.

La XXVII Pujada a Montserrat del CN Terrassa va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de Terrassa, del Patronat de la Muntanya de Montserrat, de la Creu Roja de Terrassa, de la Policia Municipal, de la Fruiteria Hermanas Castillo, de Runparadis, d’Exclusivas Egara, de La Caixa i del BBVA.