L'esplai Can Palet participa en la campanya 'Somriu per la infància'

Més d'un centenar de nens egarencs aniran a la festa de la federació d'entitats que treballen amb infants en situació de risc d'exclusió social

La Torre
19 de novembre del 2014
Somriu per la infància és el lema amb el qual la FEDAIA, la federació d'entitats catalanes que treballen amb infants en situació de desemparament o risc d'exclusió social, celebrarà el proper 22 de novembre un dia per la infància amb 3.000 infants al parc temàtic de Port Aventura. D'aquests tres mil infants n'hi haurà més d'un centenar de Terrassa, en concret, de l'Associació Educativa Can Palet.  

La FEDAIA ha posat a la venda, a través de Ticketmaster, entrades per al dissabte 22 de novembre a un preu especial de 18 euros. Part de la recaptació es destinarà als programes que impulsa la federació per afavorir la igualtat d'oportunitats entre els infants més vulnerables però també perquè molts d'ells puguin participar d'aquest dia a PortAventura. La plataforma d'entitats ha preparat un seguit d'activitats pel 22 de novembre que intentaran fer de la festa un dia molt especial. Hi haurà actors que dinamitzaran la jornada i els infants construiran un somriure gegant que es podrà fotografiar des del cel. També els nens podran gaudir de l'actuació d'Eric Abril, un dels finalista de la Voz Kids.

La FEDAIA és la plataforma que agrupa a Catalunya el conjunt d’entitats d’infància, joves i famílies en situació de risc social o desemparament. Nascuda l’any 1996, està formada per 90 entitats que atenen a més de 100.000 infants i 35.000 famílies a través de serveis en l’àmbit de l’acció social, l’educació, la formació pre-laboral i l’atenció a les famílies, com per exemple centres d’acollida residencial i familiar, adopció, pisos assistits, punts de trobada, residències maternals, centres oberts, serveis de teràpia, UECs, PQPI, entre d’altres.