Paco Clos, al dinar de germanor de la Penya Barcelonista 1900 de Terrassa

L'exfutbolista del FC Barcelona és el convidat estrella de la trobada de culers d'aquest diumenge

La Torre
15 de novembre del 2014
L’exjugador del FC Barcelona Paco Clos assistirà aquest diumenge, 16 de novembre, al dinar de celebració del 59è aniversari de la Penya Barcelonista 1900 de Terrassa. L’acte començarà a un quart de tres de la tarda al Restaurant Imperial.

Nascut el 1960 a Mataró, al Maresme, Francisco Javier Clos va ser davanter centre del primer equip del Barça del 1982 al 1988. Va guanyar una Lliga, la 84-85, amb Terry Venables a la banqueta, dues Copes del Rei, dues Copes de la Lliga i una Supercopa d’Espanya. En aquestes 6 temporades, va jugar 114 partits i va marcar 24 gols.

La representació del club la completarà Josep Maldonado, patró de la Fundació del FC Barcelona. Maldonado, exsecretari general de l’Esport de la Generalitat, va ser diputat de Convergència i Unió al Parlament i al Congrés i actualment és senador. 

L’acte el presidirà l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, que estarà acompanyat pel tinent d’alcalde d’Esports, Alfredo Vega. També hi seran presents la presidenta de la Penya 1900, Mari Carme Florensa, el vicepresident, Miquel Caparrós, i la resta de la junta.

El dinar de germanor, que es fa cada any per aquestes dates, reunirà un centenar de persones, entre socis de l’entitat terrassenca i delegacions d’una quinzena de penyes barcelonistes d’altres poblacions catalanes. La Penya 1900, fundada el 1955, celebrarà l’any que ve el seu 60è aniversari.