Matadepera, el municipi del Vallès que més va votar

Es retiren tots els elements grocs dels carrers de la campanya "Ara és l'hora"

La Torre
14 de novembre del 2014
Actualitzat a les 9:05h
L'Assemblea Nacional de Catalunya ha penjat a la seva pàgina web diverses anàlisis sobre el que ha donat de si la consulta de participació ciutadana del passat diumenge 9 de novembre. 
Matadepera va ser, proporcionalment, el municipi que més va votar.

La pàgina web parla de "participació aproximada", perquè "al no haver-hi un cens, no se sap del cert la xifra d’electors que podien votar a cada municipi. Els majors de 16 es poden calcular però els estrangers no. Per no perdre completament aquest valor de molt interès hem fet servir la xifra dels majors de 15 anys de cada municipi que pot consultar-se a la web de l’Indescat. És una xifra que permet acostar-nos al valor de participació". Tenint en compte aquesta premisa, a Matadepera va votar el 64'25% de la població, seguida d'Ullastrell, amb el 62'61%.

El municipi que menys va votar va ser Badia del Vallès, amb un 18'91%. Podeu consultar la gràfica de la pàgina a la dreta.

Matadepera ja ha deixat de ser municipi "groc" D'altra banda, aquest dijous s'han acabat de retirar tots els elements grocs dels carrers de Matadepera que formaven part de la campanya "Ara és l'hora" que havia impulsat l'Assemblea Nacional de Catalunya.

Per a més informació