Una persecució de pel·lícula de lladres i policies a Terrassa

La Policia Municipal va rebre l'avís que un home volia calar foc a una empresa gràcies a un treballador d'una fàbrica del carrer de Bosch i Gimpera

La Torre
14 de novembre del 2014
Actualitzat a les 12:08h
Va ser un treballador d'una empresa del carrer de Bosch i Gimpera qui va alertar la nit de dimecres la Policia Municipal de Terrassa perquè hi havia un home mullant la façana d'un local de davant cridant "vais a arder". El testimoni veia com l'individu havia deixat creuada al mig del carrer una furgoneta mentre ruixava possiblement amb benzina les portes de l'establiment. 

Amb l'arribada de la policia, l'home va agafar el vehicle i va donar-se la fuga. Els agents van perseguir-lo. El vehicle del sospitós anava en contradirecció, sense respectar els senyals ni semàfors i finalment va col·lisionar amb les dues patrulles policials. El van atrapar a la rambleta del pare alegre i es va procedir a la detenció del conductor.

L'home va ser traslladat a Mútua perquè arran del xoc tenia una ferida sagnant al camp. També quatre agents van haver de ser atesos pels sanitaris. Egarvia va retirar el vehicle a prefectura i el gos que es trobava al seu interior va ser recollit per un membre de la protectora d'animals. 

En la inspecció a l'empresa afectada, els agents van determinar que es tractava de líquid refrigerant però no van poder contactar amb cap responsable.