POLacció tria 6 casos pràctics de cooperació públic-privat

El termini per presentar les propostes finalitza el proper dia 21 de novembre

Nació Digital
13 de novembre del 2014
Actualitzat a les 8:29h
El Consorci per l'Ocupació i la Promoció Econòmica del Vallès Occidental (Copevo) i l'Ajuntament de Terrassa han obert la convocatòria POLacció per a seleccionar 6 casos pràctics de cooperació i col·laboració públic-privat pel desenvolupament d'estratègies de creixement i competitivitat industrial a Catalunya en el marc dels polígons industrials.

La convocatòria de POLacció està oberta a totes les experiències reeixides de cooperació entre diferents agents del territori, associacions d'empresaris, universitats, centres de recerca, ajuntaments, empreses. que hagin suposat un impacte significatiu en la competitivitat del teixit industrial i, per tant, també del propi polígon.

Les experiències poden ser de tots tipus, des del desenvolupament d'una tecnologia o un producte que resolgui una problemàtica concreta d'una empresa/es o d'un polígon, fins a la prestació o millora d'un servei per una o vàries empreses o per a un polígon industrial.

Són candidats aquells projectes tant d'iniciativa pública com privada, així com també aquells que són fruit d'una col·laboració entre ambdues esferes. Els projectes poden tenir lloc en qualsevol punt del territori català.

El termini per presentar les propostes finalitza el proper dia 21 de novembre i es pot realitzar a través del formulari online disponible a la web www.copevo.cat. La composició del jurat estarà formada per un representant d'un ens local, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, el sector empresarial i la universitat.

Totes els projectes presentats que es valorin de forma satisfactòria es publicaran a la web i se'n farà difusió. Les sis experiències seleccionades, a mode de reconeixement i prestigi, es presentaran en el marc de la jornada _La Catalunya industrial: visió i aportacions des del Vallès Occidental_ que es celebrarà el proper 2 de desembre a la seu  de Foment de Terrassa (Ctra. Martorell, 95), per tal de mostrar al públic assistent la força de la col·laboració i l'associacionisme entre diferents agents com a mecanisme d'increment de la competitivitat empresarial i territorial.

La jornada es realitza en el marc de POLindústria, un espai col·laboratiu per a la reflexió, el debat constructiu i la cooperació en relació al desenvolupament industrial, fent especial èmfasi en el rol que han de jugar els espais on majoritàriament es desenvolupa aquesta activitat: els polígons

Tota la informació es pot consultar a la web www.copevo.cat