Jaume Cabré de gira per Budapest

L'escriptor matadeperenc es troba promocionant el seu darrer llibre "Jo confesso"

E.P.
12 de novembre del 2014
Actualitzat a les 11:43h
L'escriptor català Jaume Cabré viatjarà a Budapest del 12 al 14 de novembre per promocionar la traducció de la seva novel·la 'Jo confesso' -'Én vétkem'- a l'hongarès, publicada per l'editorial Libri Kiadó.

Segons ha informat l'Institut Ramon Llull (IRL) en un comunicat, l'autor té previstes dues trobades amb la premsa d'aquest país, impartirà una xerrada a la Universitat de Budapest i presentarà la seva novel·la al Céntral Kávéház amb músics i actors.

També signarà exemplars de la novel·la en la llibreria de la ciutat Allee Libri Bookshop i participarà en una gala literària en la Katona Theatre de Budapest, juntament amb altres escriptors.

'Jo confesso' s'ha traduït a 21 llengües, ha estat un èxit de vendes i ha obtingut una destacada repercussió entre la premsa i la crítica especialitzada a Espanya, França, Polònia i Alemanya, entre d'altres.

La publicació en hongarès s'emmarca en la línia d'ajudes del IRL a la traducció i difusió d'obres de la literatura catalana, i en aquest país també s'ha publicat la novel·la 'Pandora al Congo' d'Albert Sánchez Piñol.