Present i futur dels recursos hídrics a Catalunya

Josep Dolz participa en el cicle "Aigua, Societat i Sostenibilitat"

La Torre
11 de novembre del 2014
Actualitzat a les 12:57h
L'onzena conferència del cicle "Aigua, Societat i Sostenibilitat", sobre present i futur dels recursos hídrics a Catalunya, anirà a càrrec del professor Josep Dolz i Ripollés, doctor Enginyer de Camins, Canals i Ports, Enginyer Tècnic Industrial, catedràtic d’Enginyeria Hidràulica de la Universitat Politècnica de Catalunya i director de l'Institut Flumen.

Dolz Va impulsar la creació i actualment dirigeix l’Institut d’Investigació Flumen, dedicat a l’enginyeria hidrològica i la dinàmica fluvial. En els darrers deu anys, i sobre aquesta temàtica, ha publicat o participat en 10 llibres (varis en anglès) i diversos articles tècnics.

Ha dirigit 15 tesis doctorals i participat en nombrosos projectes d’I+D i contractes d’especial rellevància amb empreses i administracions com a investigador principal. Ha format part de diversos òrgans consultius de la Generalitat, àmbit acadèmic i, entre d’altres, promotor i membre del Consejo de Dirección de la Revista Ingeniería del Agua, de la Comisión Científica Mixta del Programa Doñana 2005, del Comitè d’Experts de la Tribuna del Agua a la Expo-Zaragoza, Vicepresident del Capítol Espanyol de la International Association for Hydro-Environment Engineering and Research, i vocal del Consell d’Administració de la societat mixta Aigües de Barcelona Empresa Metropolitana de Gestió del Cicle Integral de l’Aigua.

Dia: 13 de novembre a les 19 hores
loc: Seu de la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Terrassa, C/Blasco de Garay, 2