El nou altaveu d'Amazon respondrà totes les teves preguntes

El dispositiu funciona com a assistent personal i només necessita connexió a internet

Redacció
08 de novembre del 2014
Imatge del nou dispositiu d'Amazon
Imatge del nou dispositiu d'Amazon

Imatge del nou dispositiu d'Amazon


Amazon treu al mercat un petit dispositiu en forma de cilindre que actua com si fos un assistent personal. Es tracta d'Echo, un innovador aparell respon a totes les preguntes i peticions que l'usuari li faci. 

Amb aquest dispositiu, doncs, pots saber quina és la capital d'un país, quina distància hi ha de Catalunya a Washington o quin temps fa a l'altra punta del món sense haver de consultar-ho a cap buscador, només preguntant en veu alta. A més, també es pot programar com a despertador i es pot convertir en un reproductor de música.

Per a poder escoltar la veu de l'usuari, aquest altaveu cilíndric disposa de set micròfons i l'únic que cal fer per activar-lo és pronunciar una sola paraula: “Alexa”. Per tal que el dispositiu funcioni també cal connectar-lo a una xarxa inalàmbrica.

Una altra de les presentacions que ofereix Echo és que disposa de connexió a Bluetooth. Així doncs, l'aparell es pot connectar a la tablet o al telèfon mòbil. Actualment el preu d'aquest gadget és de 199 dòlars, tot i que si ets membre Prime d'Amazon el pots adquirir per 99 dòlars.