Colàs porta a escena una òpera per a nens sobre la vida de Mozart

La Torre
08 de novembre del 2014
Un moment de l'opera sobre Mozart
Un moment de l'opera sobre Mozart

Un moment de l'opera sobre Mozart


El cicle de concerts per a petits i grans organitzat per l'Ajuntament de Terrassa s'inaugura aquest diumenge 9 de novembre a les dotze del migdia a l'Auditori amb l'espectacle "Wolfy's Life" de Joan Martínez Colás.

L'espectacle inspirat en la pel·lícula Amadeus, narra la vida del gran geni de Salzburg: Wolfgang Amadeus Mozart amb la seva música més coneguda com a banda sonora de l'espectacle.

La plantilla artística és 100% terrassenca està integrada per la soprano Laia Camps, la mezzo soprano Merche Handrich, Joan Martínez Colás com a actor principal en el paper de W. A. Mozart i Mònica Lao al piano.

Es podran escoltar fragments de les seves òperes més conegudes com Don Giovanni, Les Noces de Figaro o la Flauta Màgica amb altres obres instrumentals com la famosa marxa turca o la fantasia per a piano en re menor K397. Un altre al·licient de l'espectacle és que els textos són amb anglès, amb un nivell assequible per a tots els públics.

La durada és de 1 hora i està destinat a que petits i grans gaudeixin d'un espectacle tot descobrint la figura de Mozart i posin en pràctica l'anglès. La venta d'entrades es pot fer a través de ticketea.com o a la taquilla de l'auditori una hora abans de la funció.