Terrassa acull la IX Fira del Bolet

Degustacions, tallers, parades i exposicions a la plaça del Triomf per celebrar la festa de la tardor

La Torre
07 de novembre del 2014
Aquest dissabte arriba l'acte central de la Fira de Tardor de Caça i Bolets. Al llarg de quatre setmanes el municipi viu immers en unes jornades dedicades als productes gastronòmics estrella de la tardor, amb activitats que inclouen cursos i tallers, concursos, exposicions, degustacions, excursions, paquets turístics i jornades gastronòmiques.

Aquest dissabte, dia 8, a la plaça del Triomf tindrà lloc la XVII Jornades Gastronòmiques i la IX Fira del Bolet. El certamen va néixer amb l’objectiu de donar a conèixer la cuina tradicional i la nova restauració terrassenca, i en pocs anys ha esdevingut un referent gastronòmic de primer ordre en l’àmbit comarcal i del conjunt del país. Durant tot el dia hi hauran exposicions, cursos, tallers, rutes turístiques i també degustacions.

D'altra banda, amb motiu d'aquesta celebració, hi haurà afectacions de trànsit. De set del matí a set del vespre, la Plaça del Triomf i el carrer Ample (fins al carrer d’Emili Badiella) estaran tallats a la circulació. Així mateix, el carrer de Francesc Salvans, entre els carrers Transversal i Catalunya, serà d’accés exclusiu per als veïns.