Euncet celebra el primer sopar Alumni amb el conseller Mas-Colell

La Torre
07 de novembre del 2014
Mas-Colell rebent la placa commemorativa
Mas-Colell rebent la placa commemorativa | Foto: Euncet

Mas-Colell rebent la placa commemorativa Foto: Euncet


Prop de dues-centes persones van participar en el Primer Sopar Alumni de l’Euncet Business School. La cita va comptar amb el conseller d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Andreu Mas Colell, com a convidat d’honor. El conseller, que va oferir una conferència sobre els reptes de l’economia en el moment actual, va ser distingit amb la Placa Commemorativa dels Alumni de l’Euncet. 

En la seva intervenció, el conseller va advertir que “Europa té un perill real d’evolucionar com el Japó, amb poc creixement, conservadorisme monetari,  bancs “zombis” i un sistema financer mal resolt”. Per a Mas Collell el model a seguir són “els EUA, una economia oberta, dinàmica i orientada cap a l’exterior que afavoreixi l’enfortiment de l’euro”.

Pel que fa a Catalunya, Mas Collell va reconèixer que “no hem sortit encara de la crisi” i va afegir que “tanmateix és encoratjador que l’atur baixi per sota del 20 per cent. No podem estar contents encara, però la tendència de l’economia catalana va clarament cap amunt”, va concloure.

Primer Sopar Alumni

Aquesta ha estat la primera convocatòria dels Sopars Alumni que “neix amb la vocació de fer una celebració a l’any amb un convidat rellevant de la vida social i política de Catalunya” com explica la directora de la Euncet, Dolors Puig. Durant l’acte, el conseller va ser distingit per la Placa Commemorativa dels Alumni, lliurada pel president del col·lectiu, Josep Castillo.