180 nens participen en el 8è curs de l'Associació Gimnàstica Ullastrell

L'entitat es mostra satisfeta amb les noves instal·lacions de Serralavella

La Torre
07 de novembre del 2014
Alumnes de gimnàstica
Alumnes de gimnàstica | Foto: AGU

Alumnes de dansa de l'entitat Foto: AGU


L’Associació Gimnàstica Ullastrell, un any més, ha engegat el curs extraescolar amb nens i nenes del municipi i també dels voltants, tots ells, alumnes de l’escola Serralavella.

Per 8è any consecutiu l’entitat, responsable de promoure l’esport extraescolar d’Ullastrell, compta amb 180 nens, i més de 10 activitats ofertes, vers les tres amb les que al 2007 va iniciar el seu projecte.

Aquest curs cal destacar:
- Dansa i Hip hop: dues activitats que han estat molt ben rebudes pels pares/mares i els seus fills/es.
- Bàsquet Benjamí: aquest any torna a participar com equip Serralavella en la lliga del consell esportiu del Vallès Occidental.
- Futbol 7: després de set anys competint en lliga escolar, per primer cop compta amb la cantera més jove d’Ullastrell i estrena grades i millores al camp, fet que des de l'entitat celebren.
- Gimnàstica esportiva: continua sent un dels pilars més importants de l’entitat i comptarà amb una ampliació de recursos materials.
- Patinatge i taekwondo: activitats clarament consolidades dins el projecte de l’entitat, gràcies al bon treball dels seus monitors.
- Natació, atletisme o els jocs esportius, activitats joves, per les que l’AGU ha apostat per donar continuïtat i novament han tornat a sortir per aquest curs.
 

La gimnàstica artística segueix formant part del programa d'activitats Foto: AGU


Com a novetat important d'enguany cal destacar que la finalització de les obres de la nova escola Serralavella el proper novembre, permetrà a l’AGU disposar de nous i millors espais, així com també negociar amb l’Ajuntament l’opció de poder desdoblar activitats que per falta d’espais actualment no pot.

L’Associació Gimnàstica Ullastrell està treballant aquest curs per impulsar campanyes per seguir promovent l’esport al municipi, actualment un 40% dels nens i nenes de l’escola fan alguna activitat esportiva extraescolar amb l’entitat. La primera acció porta per nom “jo moc l’esport a Ullastrell”, on empreses del poble o rodalies, s’adhereixen aquesta campanya a canvi de la publicitat que s'els fa entre les 180 famílies, els ingressos que aporten serveixen per la compra de samarretes o material pels nens de l’entitat.
 

Alumnes de patinatge Foto: AGU

La gimnàstica compta amb grups de totes les edats Foto: AGU