Enquesta per fer de Terrassa amiga de les persones grans

El projecte s’obre a la participació de tota la ciutadania que podrà respondre un formulari via on-line fins al 31 de desembre

La Torre
05 de novembre del 2014
Actualitzat a les 8:00h
El projecte “Terrassa ciutat amiga de les persones grans” fa un nou pas endavant amb la posada en marxa del sistema de participació on-line, obert a tota la ciutadania per recollir les seves aportacions. A partir d’aquesta setmana i fins al 31 de desembre tothom qui vulgui pot aportar els seus punts de vista sobre diferents aspectes relacionats amb aquest col·lectiu.

Al blog del servei de Promoció de la Gent Gran de l’Ajuntament de Terrassa es pot trobar un formulari en què les persones interessades podran abocar les seves aportacions en algun dels temes específics en què es pot opinar:

 Participació social i cívica 
 Mobilitat i transport 
 Accessibilitat i ús dels espais públics i privats 
 Habitatge 
 Serveis socials i de salut 
 Relacions de suport i ajuda mútua 
 Respecte, desigualtats i condicions d’inclusió 
 Comunicació i informació 

Dins de cada tema caldrà respondre dues preguntes de manera breu (amb un màxim de 250 caràcters): què creus que fa la vida més fàcil a les persones grans i què creus que fa la vida més complicada a les persones grans. També hi ha un apartat de suggeriments de millora, igualment limitat a 250 caràcters. Es pot participar en un sol àmbit o en més d’un, a voluntat. Les persones participants, que han de ser majors de 16 anys i residents a Terrassa, hauran de facilitar algunes dades personals: nom, sexe, edat, barri i correu electrònic.