Quines són les claus per aconseguir un vol barat?

Un estudi de l'Airlines Reporting Corporation revela quin és el millor moment per comprar els bitllets

per Redacció , 4 de novembre de 2014 a les 07:31 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 4 de novembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.


(ARC) ha publicat un estudi que indica quins són els millors moments per comprar-se un vol si vols que et surti bé de preu. L'anàlisi s'ha realitzat a partir de les xifres de vendes de bitllets d'avió a Estats Units, recollides entre gener de 2013 i juliol de 2014. Quines són les claus per aconseguir vols barats?

 
- Comprar el bitllets vuit setmanes abans del vol, si és nacional, i 24 setmanes abans, si és internacional, ja que és quan els preus estan més baixos. De fet, qui compri amb antelació es pot arribar a estalviar un 22%.

- Volar els diumenges, és el dia en què els vols són més econòmics. El comprador s'estalvia un 10% en vols nacionals i fins un 26% en vols internacionals.


Després de comparar totes les dates l'estudi ha conclòs que per vols nacionals el millor moment per comprar el bitllet és un diumenge de 100 a 50 dies abans del viatge, mentre que en vols internacionals és millor comprar una mica abans, amb 150 i 225 dies d'antelació.

 

Participació