Jordi Llibre cau a quarts de final del Màster d'Esgrima

Llibre no va poder revalidar el títol
Llibre no va poder revalidar el títol | Foto: CECT

Llibre no va poder revalidar el títol Foto: CECT

Aquest passat dissabte es va disputar a Salt (Girona) l'edició 2014 del Màster d'Esgrima de Catalunya a la modalitat d'Espasa Masculina. L'esdeveniment va ser organitzat per la Sala d'Armes l'Onyar (SAO), al Centre Comercial Espai Gironès.

Enguany, el tirador del Club Esgrima Ciutat de Terrassa Jordi Llibre va gaudir del privilegi de guanyar-se una de les vuit places per aquesta prestigiosa prova. El Màster és una competició limitada als vuit millors esgrimistes del rànking català.

L'egarenc va caure als quarts de final, mentre que Grant Anderton es va proclamar campió.
Llibre va creuar l'espasa amb un infal·lible Anderton (SAM) que el va vèncer per 15 tocats a 10. Anderton va derrotar Nacho Amiguet (SAM) a la gran final.

Si bé Jordi Llibre tenia grans esperances de revalidar el títol (l'any passat se'n va proclamar campió), el seu prematur encreuament amb el gran favorit l'ha deixat als quarts de final. "Malgrat la ràbia del moment, ara només tinc ganes de tornar als entrenaments i guanyar-me la plaça a les dues lligues catalanes que queden per tornar-ho a intentar l'any que ve", ha explicat.