WhatsApp inclourà trucades de veu

per Europa Press/L.A., 3 de novembre de 2014 a les 05:44 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de novembre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Foto: Europa Press


WhatsApp, ara propietat de Facebook, va anunciar a principis d'any que inclouria trucades de veu. Ara ha anunciat que aquest servei finalment arribarà durant el primer trimestre de l'any 2015, i no abans que acabi el 2014. Així ho ha confirmat el director executiu de la companyia, Ene Koum, durant una conferència celebrada el passat dimarts. 


Koum va explicar que la companyia està treballant per solucionar els problemes tècnics que han impedit el llançament definitiu d'aquesta nova funció. L'equip tècnic ha detectat diversos problemes relacionats amb la connexió de baixa velocitat, com la 2G o EDGE, molt utilitzada en països en vies de desenvolupament. 

Un altre dels plans establerts per WhatsApp a llarg termini, és el d'expandir la seva aplicació a tots els telèfons intel·ligents del món. Tot i que l'objectiu actual de WhatsApp segueix sent el de mantenir el seu creixement, Koum ha assegurat que no hi ha cap intenció d'afegir publicitat a l'aplicació. 


 

 

Participació