Cuina Vallès participa al World Travel Market de Londres

El Fòrum Gastronòmic de Barcelona va comptar una vegada més amb la participació de membres del col·lectiu

La Torre
02 de novembre del 2014
Actualitzat a les 7:39h
El col·lectiu de cuina vallesà Cuina Vallès conjuntament amb dos més de Barcelona, Cuina VO del Vallès Oriental i CUBAT del Baix Llobregat, seran els encarregats de fer descobrir a tots els assistents els aromes i sabors de la Costa Barcelona durant el sopar gastronòmic que tindrà lloc a l’Hotel Royal Horseguards a Londres el proper dilluns dia 3 de Novembre en el marc de la WTM.

El Fòrum Gastronòmic de Barcelona va comptar una vegada més amb la participació de diferents membres del col·lectiu Cuina Vallès. Van ser presents al certamen culinari per presentar les seves propostes amb receptes innovadores inspirades en la tradició més vallesana.

El Fòrum Gastronòmic es celebra de forma anual i s’alterna a les ciutats de Girona i Santiago. Aquest any era la seva primera cita a Barcelona.

El certamen s’ha convertit en un punt de trobada imprescindible pels professionals de la gastronomia i les empreses del sector agroalimentari, una plataforma de promoció, una eina de formació i un espai de negoci i d’intercanvi d’idees i productes.

Cuina Vallès va participar en el marc del Fòrum en dues sessions força representatives destacant els productes més significatius de la nostra comarca. Va començar el xef Joan Sala del Lossum de Sant Quirze del Vallès amb una “demostració de cuina de tardor del Vallès” per a tots els assistents i a continuació la xef Sílvia Hernández conjuntament amb el cap de sala Rafa Blanco de la Terrassa del Museu de Terrassa van oferir un interessant “maridatge de platets i vins del Vallès.”