Fupar tindrà una parada de rams i flors al Cementiri

El punt de venda de rams i flors estarà ubicat a l’entrada del Complex Funerari de Terrassa

per La Torre, 30 d'octubre de 2014 a les 06:26 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 30 d'octubre de 2014 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Centre de Jardineria de Fupar instal·la un punt de venda de rams i flors al Cementiri municipal durant el període de Tots Sants.

A la parada es podran comprar rams ja preparats o bé fets a mida. A banda del servei de venda instantani, la parada disposarà de catàleg de rams per a fer comandes. A banda dels tradicionals rams de crisantems, clavells o roses, el Centre de Jardineria fa treballs en sec com és el combinat de card amb magnòlia.


Entre les altres activitats que realitza Fupar per Tots Sants, destaquen els treballs florals que prepara per a les ofrenes a diversos espais com el monument a les víctimes de la riuada i l’ofrena floral als difunts al Temple Multiconfessional.

Transport ecològic

Fupar ha fet una clara aposta per al transport sostenible fent ús del vehicle elèctric per traslladar el seu gènere entre els seus punts de venda i per a fer serveis domiciliaris. És per això, que des del mes de juliol va establir un conveni amb l’empresa terrassenca Mis&Bis, que disposa d’un servei de transport mitjançant la seva flota de vehicles elèctrics formada per una furgoneta i bicicletes amb remolc. Durant aquest període de Tots Sants també s’encarregaran del transport entre els punts de venda habituals i la parada temporal al Cementiri Municipal.

Conveni amb Funerària de Terrassa
A banda dels serveis especials per a Tots Sants, la fundació Fupar és proveïdora regular de Funerària de Terrassa, des de fa prop de 10 anys treballa en el subministrament de corones i coixins funeraris. El conveni adjudicat, segons licitació, suposa una ocupació regular d’una part de la jornada de 2 persones amb discapacitat intel·lectual.

 

Participació