Presentació de la Tardor de Caça i Bolets 2014 a Terrassa

Es durà a terme entre el 31 d’octubre i el 30 de novembre i compta amb la participació de 33 restaurants

La Torre
27 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 17:26h
El tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Innovació, Amadeu Aguado, i la regidora de Turisme, Teresa Casals, participaran en l’acte de presentació de la campanya Tardor de Caça i Bolets a Terrassa, organitzada pels Serveis de Turisme i de Comerç de l’Ajuntament de Terrassa en col·laboració amb el Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca i l’Eix Comercial Sant Pere.

A l'acte també hi participaran el president del Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca, Lluís Ristol, i el president de l’Eix Comercial Sant Pere, Jaume Talló.

Després dels parlaments hi haurà una degustació de productes de caça i bolet a càrrec d’alguns dels restaurants participants a les XVII Jornades Gastronòmiques de la Caça i el Bolet.

La Tardor de Caça i Bolets a Terrassa 2014, que es durà a terme entre el 31 d’octubre i el 30 de novembre, inclou les XVII Jornades Gastronòmiques, la IX Fira del Bolet i compta amb la participació de 33 restaurants i activitats de tota mena, que inclouen cursos i tallers, concursos, exposicions, degustacions, excursions, paquets turístics i jornades gastronòmiques.

El Servei de Comunicació de l’Ajuntament ha editat un programa de mà, en format de butxaca, on hi figuren els restaurants participants i informació sobre les activitats programades.

Presentació de la Tardor de Caça i Bolets 2014 a Terrassa
Dia: 28 d’octubre de 2014 Hora: 19 h
Lloc: Casa Alegre de Sagrera. (c/ de la Font Vella, 29)