El Club d'Esgrima Ciutat de Terrassa arrenca la temporada oficial

L'entitat egarenca ha portar 20 tiradors a Barcelona

La Torre
27 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 14:36h
Tiradors del Club Esgrima Ciutat de Terrassa
Tiradors del Club Esgrima Ciutat de Terrassa | C.E.C.T.

La participació local ha estat espectacular, amb 20 tiradors i tiradores. En la modalitat d’espasa femenina, les tiradores han estat Anna Esteve; Anna Moreno; Marina Roncal, i Irene Rivera. I en la modalitat d’Espasa Masculina, Xavi Morera; Jordi Llibre; Dani Marco; August Algueró; Roger Camps; Tiago Ferreira; David González; Germán Grifo; Francisco Peñuela; Jan Moros; Bernat Tobella; Arnau Guiteras, i Josep Ashi.

La representació ha consistit en un total de 20 esgrimistes egarencs, en una competició amb 70 tiradors en la prova masculina i 30 tiradores en la femenina. Es tracta, un cop més, d’una de les representacions més nodrides de l’esgrima catalana. A la competició femenina cal destacar l’actuació d’Anna Moreno, de només 18 anys, que debutava en la competició.

Marina Roncal ha caigut a la primera eliminatòria, mentre que l’Anna Esteve i la Irene Rivera han superat els seus encreuaments i han arribat als vuitens, en què s’han trobat, respectivament, amb les barcelonines Patrícia Jiménez i Bárbara Ojeda, que els hi han barrat el pas.

A la competició masculina, ha debutat Tiago Ferreira, així com els cadets i infantils Grifo, Peñuela, Moros, Tobella, Guiteras, i Ashi. Jordi Llibre ha caigut a setzens de final contra l’Ampostí Yerai Gil, en un assalt amb final molt ajustat en què no ha pogut lliurar les contundents preses de ferro del seu rival. Quan ha estat capaç d’ajustar la seva distància de combat, ja havia acumulat massa avantatge, i malgrat la remuntada, no ha estat capaç de capgirar el resultat.

Finalment, la prova masculina ha estat dominada pel retorn del Barceloní Guillem Manzanares (SAM), després de gairebé dos anys allunyat del circuit. I la prova femenina s’ha resolt amb la victòria de la romanesa afincada a Barcelona Cristina Raceu (SAM).