​Maverick Viñales aconsegueix una nova victòria a Moto2

El pilot resident a Matadepera s'ha imposat en una cursa en què Tito Rabat s'ha proclamat campió del món

E.P.
26 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 15:58h
El pilot Tito Rabat (Kalex) s'ha proclamat aquest diumenge campió del món de Moto2 al Gran Premi de Malàisia després de finalitzar tercer en una carrera en la qual s'ha imposat el matadeperenc Maverick Viñales (Kalex) i en què el finlandès Mika Kallio (Kalex), únic rival de Rabat pel títol, ha estat segon.

Rabat, que ha aconseguit el campionat número 43 per al motociclisme espanyol, ha protagonitzat una bona sortida des de la pole i ha pilotat amb prudència en primera posició, fins que a falta de deu voltes per al final ha cedit el lideratge de la prova i ha baixat a la tercera posició, superat per Kallio i Viñales.

Rabat s'ha limitat a mantenir-se en posicions de podi per assegurar el campionat, mentre l'escandinau i Viñales lluitaven per la primera plaça. Finalment, el de Figueres ha aconseguit imposar-se amb 2.694 segons d'avantatge sobre el finlandès per aconseguir el seu quart triomf de l'any.

Per a Viñales, encara campió del món de Moto3, la d'aquest diumenge ha estat la seva tercera victòria en quatre carreres, un final de temporada que l'acredita per al seu futur salt a Moto GP amb Suzuki el pròxim any.