El vacarissenc Àlex Gil guanya un Premi extraordinari de batxillerat

Lluïsa Tarrida
26 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 10:51h
Àlex Gil amb la consellera Irene Rigau
Àlex Gil amb la consellera Irene Rigau | Foto: D.M

Àlex Gil amb la consellera Irene Rigau Foto: D.M.

L'alumne Àlex Gil de l'Institut de Vacarisses ha guanyat un dels Premis extraordinaris de batxillerat de Catalunya en la modalitat de biologia. Es van presentar un total de 900 alumnes d'arreu del país. El vacarissenc va quedar en la posició número 16 i això el permet presentar-se també a la fase estatal. Des de l'Institut de Vacarisses han afirmat que "ens sentim molt orgullosos d'ell".

Aquestes proves, que es fan en el decurs d'un matí, consten de dos exercicis. En el primer hi ha un comentari de text històric i un comentari de text literari, un dels quals en català i l'altre en castellà. El segon exercici consta d'una prova sobre la llengua estrangera cursada per l'alumne/a i una altra sobre una matèria que l’alumne/a tria prèviament d’entre les cursades a segon curs i que té continuïtat a la cursada amb el mateix nom a primer curs.

Els Premis Extraordinaris de Batxillerat guardonen l’excel·lència en aquesta etapa educativa, i els joves que es presenten a les proves han obtingut durant el batxillerat una nota mitjana igual o superior al 8,75. Els guardons són un reconeixement públic als mèrits d’aquests alumnes, així com una mostra del compromís i del treball compartit tant de l’alumnat com de la família i dels centres participants.