Detingut per clavar un bolígraf a l'ull d'una clienta del Cándido

L'individu es va fer passar per un treballador per poder accedir a la cambra on es trobava la víctima | La dona va ser traslladada a l'hospital on se li va practicar una operació d'urgència

E.P.
24 d'octubre del 2014
Actualitzat el 25 d'octubre a les 7:01h
Els Mossos d'Esquadra han detingut un home acusat de clavar un bolígraf en l'ull d'una clienta de l'hotel Don Cándido de Terrassa fent-se passar per un treballador de la instal·lació.

Fontes de l'hotel han explicat que els fets van tenir lloc el dijous al voltant de les 23.15 hores quan l'home va accedir a l'hotel sol·licitant una reserva que havia tramitat a través d'un portal d'Internet. Al no figurar en el llibre de reserves, va decidir esperar en el bar de l'hotel per si la hipotètica sol·licitud acabava arribant, motiu pel qual el recepcionista va avisar al personal del bar perquè el mantinguessin controlat en sospitar de la veracitat de les seves paraules.

Va ser llavors quan va simular que anava al bany per accedir a la planta d'habitacions, va cridar a una porta fent-se passar per un empleat de l'hotel i va entrar a l'interior de la cambra on es trobava la víctima.

Una cop dins, el presumpte agressor va agafar un bolígraf i va propinar diversos cops a la cara de la víctima, ferint-la de gravetat en un ull, i va fugir poc després sense que el personal de l'establiment s'adonés dels fets.

Posteriorment, la dona va baixar a la recepció de l'hotel amb la cara ensangonada i va relatar el succeït, de manera que els responsables de l'establiment van alertar a les autoritats.

La policia va aconseguir detenir al presumpte agressor després d'identificar-ho hores després i la dona va ser traslladada a un hospital de la ciutat on se li va practicar una operació d'urgència en l'ull.