Terrassa acull la Fira Gastro&Art

L'Associació de Comerciants Eix Terrassa Nord organitza per aquest cap de setmana degustacions gastronòmiques, parades d'artesania, tallers i diversos espectacles per a tots els públics

La Torre
24 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 16:30h
El dia 25 i 26 d'octubre la rambla Francesc Macià i la Plaça 1r de Maig acollirà una nova edició de la fira GASTRO&ART, la fira gastronòmica i d'artesania organitzada per l'associació de Comerciants Eix Terrassa Nord. Durant dos dies Sant Pere Nord es converteix en el millor espai lúdic, comercial i gastronòmic, més de 80 parades per vendre els seus productes als visitants amb una programació d'activitats i espectacles per a tot tipus de públic que assegura un cap de setmana divertit i amb les millors degustacions gastronòmiques.

Aquest any hi haurà els dos dies una granja mòbil amb més de 70 espècies que es podrà visitar a qualsevol hora del dia, una Trobada de puntaires, tallers de galetes, actuació dels bastoners de Terrassa, desfilada de moda, cercavila, espectacle de foc, ballada de Geantants i tabals, exhibició de gimnàstica i arts marcials i una Gala de Circ internacional.

Amb motiu de la fira hi haurà talls de trànsit i desviació d'autobusos de la L-6 en direcció La Cogullada. En concret, els carrers afectats seran rambla Francesc Macià (vial Nord) entre Consell de Cent i Pompeu Fabra;  Carrer de Tarragona, entre Dr. Calsina i rambla Francesc Macià; Carrer de Girona, entre Dr. Calsina i rambla Francesc Macià.
 

Programa d'actes de la Fira Gastro&Art