Caper organitza un taller formatiu gratuït per a pares

El centre acollirà el seminari el proper dijous dia 30 d'octubre

La Torre
22 d'octubre del 2014
El proper dijous 30 d'octubre a les vuit del vespre, Caper portarà a terme un taller gratuït sobre "Com podem ajudar els nostres fills a organitzar-se" a càrrec de Rosa Jornet, la seva coordinadora pedagògica. La formació tindrà lloc a les mateixes instal·lacions del centre i hi ha previst que hi assisteixin una vintena de pares (amb fills d'entre 5 i 18 anys).
 
L'objectiu del taller és dotar a les famílies d'una sèrie de pautes i estratègies psicopedagògiques per a ajudar els seus fills a assolir hàbits organitzatius, tant en l'àmbit escolar com en la vida en general.
 
L'àmplia i consolidada experiència de Caper en la realització de tutories organitzatives per a millorar el rendiment escolar dels seus alumnes fa que aquesta formació sigui molt interessant i valuosa pels pares o tutors legals.
 
Caper, com a centre especialista en aprenentatge personalitzat, té la intenció de repetir aquests tallers de forma periòdica oferint micro càpsules de coneixement a les famílies sobre diferents temàtiques relacionades amb l'aprenentatge i l'educació.