Els Terrassa Reds es van presentar davant el seu públic

L'equip masculí sènior va jugar un partit de preparació de la Lliga contra els Torrelles Legends

La Torre
21 d'octubre del 2014
Actualitzat a les 8:18h
Els Terrassa Reds es van presentar davant el seu públic el passat diumenge a la tarda al camp del JABAC de Can Jofresa. Totes les seccions del club, Sub-13, Sub-15, cadet, júnior, femení sènior i masculí sènior van desfilar davant dels aficionats encapçalats pel president de l'entitat, Gabriel Nieto.

L'equip masculí sènior va jugar un partit amistós de preparació de la Lliga contra els Torrelles Legends, dominat per les defenses dels dos equips. Els atacs van tenir molts problemes per moure's i els Reds, tal com va anunciar l'entrenador principal de l'equip Jorge Ventura, es va dedicar a fer moltes variacions i canvis de jugadors de cara a preparar el primer enfrontament de lliga que serà el pròxim 9 de novembre a Argentona contra els campions de Catalunya.

No obstant el corredor dels Reds Eduardo Plaza, que retorna a l'equip després d'un any d'inactivitat, va fer les millors jugades ofensives dels Reds i va ser l'anotador de l'únic touchdown dels Terrassa Reds. L

'altra anotació va ser d'un gol de camp de tres punts que junt amb l'anotació dels Legends va deixar el resultat final en 9 a 6 pels terrassencs.

L'entrenador dels Reds Jorge Ventura es mostrava prudent en les seves declaracions després del partit: "Ha estat un típic partit de pretemporada on volien fer moltes proves de cara a perfilar els esquemes ofensius i defensius de l'equip i els jugadors més adients per portar a terme les diferents jugades que en dissenyat. Aquesta temporada serà llarga i molt dura i hem d'anar pas a pas de cara a veure les possibilitats de l'equip. La nostra fita és arribar a semifinals com l'any passat i a partir d'aquí veurem".