Ullastrell demana a la Generalitat tenir un punt de votació pel 9-N

Malgrat no tenir institut, requisit per poder tenir mesa, el govern municipal ha fet la petició i a més ja ha escollit un coordinador i fins i tot l'alcalde Joan Ballbè s'ha fet voluntari

Manifestació de diumenge a Barcelona
Manifestació de diumenge a Barcelona | Foto: Cristóbal Castro
Lluïsa Tarrida
20 d'octubre del 2014
Actualitzat a la 13:12h
L'Ajuntament d'Ullastrell vol que els seus vilatans no hagin de desplaçar-se a una altra ciutat per poder exercir el seu dret a vot el dia de la consulta del 9-N. Així que l'equip de govern ha demanat formalment a la Generalitat poder tenir un punt de votació amb dues meses de participació. La petició per part dels Ajuntaments es pot fer fins aquest mateix dilluns a les dues del migdia. Ara, caldrà esperar la resposta del govern català a la demanda.

El govern municipal demana "que es pugui votar a tot el territori, també a Ullastrell" malgrat que una de les condicions exigides per tenir un punt de votació és la presència d'un institut, cosa que el municipi no té. L'equip de govern afirma que "farem tot el possible perquè puguem votar al poble" i per demostrar-ho ja han escollit un coordinador i el mateix alcalde Joan Ballbè i el regidor de comunicació s'han fet voluntaris.